Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Az egyenes, letisztult vonalak mögött komoly tervezői munka van

2021. 04. 19. 11:39:00
Az egyenes, letisztult vonalak mögött komoly tervezői munka van Fürdőkád gyártás és tervezés során rengeteg szempontot kell figyelembe venni. Az esztétikai elvárásokon túl meg kell felelni a műszaki előírásoknak, az ergonómiai kihívásoknak, a funkcionalitásnak, az alapanyag tulajdonságainak.

Amikor azt látjuk, hogy egy fürdőkád test egyenes, letisztult vonalú, hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy ez egyszerű munka volt. A legsikeresebb és legkedveltebb termékcsaládunk is egy ilyen „egyszerű” vonalvezetéssel született, mögötte mégis  egy igen jól átgondolt és tudatosan felépített koncepció áll.

Jasmin család – az igazi jolly joker

Több mint 25 éves akrilkád gyártói tapasztalatunk és a vásárlói visszajelzések alapján sikerült egy olyan termékcsaládot kifejlesztenünk, mely mára az egyik legkedveltebb és legsokoldalúbb zászlóvivőnk lett. A Jasmin modellek titka abban rejlik, hogy a finom, letisztult, egyenes vonalú, átgondolt formatervezés mögött olyan ergonómiai megoldások állnak, melyek maximális funkcionalitást eredményeznek. Szinte nincs olyan fürdőszoba, ahová ne illene be ez a forma és szinte nincs olyan igény, amit ne tudna kielégíteni a termékcsalád egyik tagja.

Akrilkád – masszázskád

A Jasmin család alapmodellje az egyszemélyes akril kád, mely igazodva a vásárlói igényekhez négy méretben is kapható. Ezt az alap formát egy okos trükkel – lefolyó középre helyezése – tettük kétszemélyessé, olyan módon, hogy maximális helykihasználással nyújtson két személy részére kényelmes fürdőzést. Azokra is gondoltunk, akiknek egy kicsit tágasabb hely áll rendelkezésre, számukra készült a Jasmin Duo Grande, a kétszemélyes kád szélesített változata.

A sornak azonban itt még nincs vége. A  Jasmin család egyszemélyes és kétszemélyes kádjai masszázskádként is rendelhetők rengeteg kiegészítővel. A 30 fúvókás víz- és levegő masszázsrendszer 18 db önürítős vízfúvókát tartalmaz. Ebből 6 db nagy oldalfúvóka, 12 pedig a talp- és hátmasszázsért felel. A fenékrészbe ezen kívül 12 db szelepelt levegő fúvóka van beépítve.

Nézd meg az összes Jasmin modellt a cikk alatt! 

(Cover:pexels)

Tartalomhoz tartozó címkék: fúvóka masszázskád minőség