Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

BLOG

BLOG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A masszazskadak.hu blogon hasznos és érdekes információkat találsz masszázskádakkal, akrilkádakkal kapcsolatban. Minden, amit tudnod kell választás és vásárlás előtt. Segítség és tájékoztatás gyártási, technológiai dolgokkal kapcsolatban. A leggyakrabban feltett kérdésekre keressük a választ és a legfontosabb dolgokat járjuk körbe a témában. Tarts velünk!  

2023. 08. 15. 11:08:38

Számos olyan esemény történhet életünkben, mely alapjaiban változtatja meg hétköznapi rutin tevékenységeinket. Egy baleset, mozgásszervi betegség vagy az időskorral járó mozgáskorlátozottság miatt változtatásokra lehet szükség az otthoni használati és berendezési tárgyakon. A változtatás nemcsak használati, hanem biztonsági okok miatt is elengedhetetlen lehet. A legkényesebb és legfontosabb terület ilyen esetben a fürdőszoba, a napi tisztálkodási rutin átgondolása.

2022. 10. 14. 09:30:30

Egy fürdőszoba kialakítása során a színek ugyanolyan fontos szerepet játszanak, mint a lakás vagy a ház bármely helyiségében. A lehetőségek viszont sokkal korlátozottabbak egy vizes helyiség kialakítása során. Gondoljunk csak bele, hogy mennyi olyan kiegészítő, felszerelés van, melyek gyártása során elsősorban a funkcionalitásé a főszerep, ezután jön csak a design. Ezeknek az elemeknek a gyártási technológiája sok esetben szintén korlátokat szab, elsősorban a színezés tekintetében.

2021. 08. 09. 16:01:44

Amikor álmaink fürdőszobáját nem tudjuk elképzelni fürdőkád nélkül, de a zuhanykabin praktikusságáról sem szeretnénk lemondani, terveinknek sokszor a helyhiány, vagy a költségvetésünk szab határt.  Ilyenkor lép színre a varázslat, vagyis a kádparaván.

2021. 04. 19. 11:39:00
Fürdőkád gyártás és tervezés során rengeteg szempontot kell figyelembe venni. Az esztétikai elvárásokon túl meg kell felelni a műszaki előírásoknak, az ergonómiai kihívásoknak, a funkcionalitásnak, az alapanyag tulajdonságainak.
2021. 01. 14. 14:01:08

2021. január 1-jén elindult a kormány otthonfelújítási támogatás programja melynek keretén belül 50 százalékos, legfeljebb 3 millió forintos állami támogatást igényelhetnek a gyermeket nevelők.  Jó tudni, hogy a támogatást masszázskád vagy akrilkád vásárlására, beépítésére is igénybe veheted.

2020. 11. 04. 12:19:33

Bemutatkozik a forradalmian új és egyedülálló Nano Bubble System, mely jelenleg kizárólag nálunk rendelhető bármely fürdőkádhoz. A nanobuborék technológiának köszönhetően az egyik leghatékonyabb bőrfiatalító és sejtmegújító kezelést kaphatjuk a saját otthonunkban, a saját fürdőkádukban. Olyan wellness élményben lehet részünk otthon, melyhez nem fogható más. Az oxigén és a nanobuborék technológia együtt más kezeléssel össze sem hasonlítható. Az innovatív fejlesztésnek köszönhetően az oxigén csodát tesz bőrével és lelkével egyaránt. 

De mi az nanobuborék? 

A nano bubble, vagyis nanobuborék egy emberi léptékkel szinte elképzelhetetlenül apró buborék. Annyira kicsi, hogy egy mikrobuborékban nagyjából 64 millió nanobuborék fér el. Közeli becslések szerint ötszázszor kisebb, mint egy mikrobuborék. Az ilyen méretű buborék mesterségesen generálható, előnye pedig az, hogy sokkal nagyobb az átviteli hatékonysága, mint nagyobb társaié. Ezáltal valóban a sejtekig képes hatni. A Nano Bubble System pedig egészen különleges módon dúsítja oxigénnel  fürdővizét. Az apró, oxigéndús buborékok tejszerűvé varázsolják a vizet, mely selymes érintésével hatol a bőr alá és látja el friss oxigénnel.

Nano Bubble System

Az egyik leghatékonyabb bőrfiatalító és sejtmegújító kezelés

Mostantól az egyik leghatékonyabb bőrfiatalító kezelésért csak a fürdőszobáig kell mennie. A nanotechnológia segítségével oxigénnel telepumpált fürdővíz hatására az egészt test felfrissül és tökéletesen hidratált lesz. Az oxigén felveszi a harcot a szabadgyökök ellen, serkenti a kollagén termelést melynek szemmel látható fiatalító hatása van a bőrre. Feltölti a ráncokat, halványítja az öregségi foltokat, sejtmegújító, gyulladás gátló hatása pedig nyugtatja a bőrt. Az oxigén hatására a sejtek anyagcseréje felgyorsul, fokozódik az új sejtek termelődése. A kezelés során a levegőbe jutó negatív töltésű oxigén ionok belélegzése serkenti az agy szerotonin, azaz a boldogsághormon termelődését. A Nano Bubble System nemcsak bőrére lesz varázslatos hatással, de lelkét, elméjét is megnyugtatja. 

Szervezetünk az oxigénterápia segítségével képes a sejtszintű megújulásra, feltöltődésre! Egy 20 perces NANO BUBBLE SYSTEM kezelés már szemmel látható eredményt mutat.  Bőre felfrissül, fiatalosabb, simább, puhább lesz! Válassza a ragyogó, feszes, tiszta bőrt és a szellemi felfrissülést bármelyik akril vagy masszázskádhoz kiegészítőnek CSAK NÁLUNK!

 További részletek:

masszazskadak.hu/nanobubblesystem

 

2020. 09. 28. 09:18:53
A fogyasztói társadalom egyik legelterjedtebb és legáltalánosabb tévhite az, hogy ami drága az jó és minőségi, aminek kedvező az ára, az pedig gyenge és rossz. 
2020. 08. 17. 11:20:32

 

Egy fürdőszoba kialakításakor rengeteg szempontot kell figyelembe venni. A színeken és formákon túl nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő minőségű termékek kiválasztására is, hiszen meghibásodás esetén nem egyszerű cserélni vagy javítani semmit. Szinte biztos, hogy bontással, kellemetlenséggel és plusz költségekkel jár.  A minőség és design kiválasztása után azonban általában a nők a választott szaniterek tisztíthatóságát is górcső alá veszik.

2020. 07. 17. 14:39:57

A fürdőszoba kialakítása talán az egyik legnehezebb és legnagyobb odafigyelést igénylő dolog, legyen szó teljesen új fürdőről, vagy felújításról. Sok-sok szempontot figyelembe kell venni, műszakit, esztétikait és amilyen bődületesen nagy a kínálat ma már mindenből, olyan sok korláttal és kérdéssel is találkozhatunk tervezés, vásárlás közben. Mindenképpen szánd rá az időt az alapos tájékozódásra, mert - mint minden más területen - itt sem igaz, hogy a legdrágább a legjobb és a legolcsóbb a legrosszabb termék. Hogy ez mitől függ és milyen téves elképzelések vannak ezzel kapcsolatban, az egy másik blogbejegyzés témája lesz, most a választással kapcsolatban szeretnénk neked tanácsot adni. 

Ha már odáig eljutottál, hogy mindenképpen kádat szeretnél a fürdőszobádba, megvan a méret és a formával kapcsolatos elképzelés is, akkor vásárlás előtt és válogatás közben az alábbi ötös csekklistát mindenképpen vedd magadhoz és menj végig rajta. 

1. Mennyi garanciát ad a gyártó a kádra

Ma az elvárható garancia egy akril kádra minimum 5 év, de nem ritka az sem, hogy 10 év garanciát kapsz egy gyártótól. Minél magasabb ez a szám, annál jobb minőségről beszélünk, joggal feltételezhetjük, hogy a gyártó a lehető legmagasabb minőségű alapanyagokkal dolgozik és a legjobb technológiai eljárásokat alkalmazza gyártás közben. Olvassuk el azonban pontosan a garanciális feltételeket, mert nem megfelelő beépítésből eredő károkra vagy gondatlanság okozta mechanikai sérülésekre a garancia nem terjed ki. 

2. Ismerd fel a hamisítványt ezzel a módszerrel 

Sajnos létezik akril kád hamisítvány is, mely egészen pontosan azt jelenti, hogy az alapanyag nem akrilból készült, így közel sem olyan tartós és biztonságos mint az igazi. Jó hír viszont, hogy a megtévesztést pofon egyszerűen fel tudod ismerni! Az akril kád fehér felületein mindig kell, hogy legyen víztiszta védőfólia. Ha a kádon nincs ilyen fólia, akkor nem igazi akrillal állsz szemben. 

3. Legyen fa fenék erősítése 

Nagyon fontos és kevesen tudják, pedig ez is egy olyan összetevő, melynek hiánya egyértelműen silány minőségre utal, legyen bármennyi is az ára. A kádak fenék erősítése élettartamuk miatt rendkívül fontos. A legjobb, ha ez az erősítés fából készül, minimum 18 mm vastag, de a 20-25 mm vastag fenék erősítéssel már biztosak lehetünk, hogy tartós lesz a kádunk. ITT minden kád ilyen fenék erősítéssel készül. 

4. Legyen külső megerősítés 

Laikus szemmel nehéz megállapítani, de a leírásban mindenképpen keress rá arra, vagy kérdezd meg az eladót, hogy mivel van megerősítve kívülről a kád anyaga. Üvegszál és műgyanta keveréke nagyon kemény de rugalmas és szilárd bevonatot képez a kád felületén, mely elsősorban mechanikai sérülésektől védi meg a felületet. Ez pedig egy fontos dolog, hiszen bármikor történhet baleset, élesebb vagy nehezebb tárgy eshet a kád felületére. 

5. A kádláb

Az ötödik pont tulajdonképpen csak egy jó és fontos tanács, mely szintén hozzájárul ahhoz, hogy hosszú távon elégedett legyél kádaddal. Válaszd a gyártó által kínált kádlábat, mert az pontosan úgy és olyan formán van kialakítva, hogy tökéletesen passzoljon kádadhoz.

Ha felmerül benned bármilyen további kérdés,vagy elakadtál a keresgélés során, keress bennünket bátran! Szakértő csapatunk a gyártási folyamatoktól kíséri végig kádjaink útját, minden kérdésedre lesz válaszunk! 

info@masszazskadak.hu