Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vízmasszázs booster (masszázserő duplázó szelep)

Ár:
34.900 Ft (27.480 Ft + ÁFA)

Vízmasszázs booster (masszázserő duplázó szelep)

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 12.500 Ft
Menny.:db

Általános Leírás

A booster egy olyan berendezés, amely a vízmasszázs rendszer csövezésébe kerül beépítésre. Három állásba kapcsolható, melyek közül az alaphelyzet a semleges helyzet. Ekkor a szivattyú által szállított, megnövelt nyomású vízmennyiség a masszázsrendszer 18 db fúvókáján át egyenletesen elosztva masszírozza a testet (erre képes minden masszázskádunk, ezen kiegészítő megrendelése nélkül is).

A további 2 állítási lehetőség azonban extra masszírozó erő és masszázsélmény kiváltására alkalmas.

A boostert bal oldali állásba kapcsolva a teljes víznyomást a kád bal oldalába szerelt 9 db vízfúvókára lehet irányítani. Ekkor ezeken a vízfúvókákon 2 x olyan erős masszírozó hatás érvényesül, mint alapállásban. Ilyenkor a teljes masszázserőt a hát, a nyak, a gerinc és a csípő masszírozására tudjuk koncentrálni, míg a többi vízfúvókán nincs vízáramlás.

A boostert jobb oldali állásba kapcsolva – a fent leírt módon – a teljes, 2 x olyan erős masszírozó hatást a talpak, a combok, és alsó lábszárak masszírozására tudjuk koncentrálni úgy, hogy a teljes víznyomást a kád jobb oldalába szerelt 9 db vízfúvókára irányítjuk. Ilyen állásában a kád bal oldalába épített fúvókákon nincs vízáramlás.

A booster úgy duplázza meg a kényeztető vízsugarak erősségét, hogy Önnek nem kell nagyobb energiaszámlával kalkulálnia, mert a meglévő szivattyú erejét duplázza meg egy ügyes megoldással.