Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

ÚJDONSÁG - Színezd újra! Akrilkád a szivárvány bármely színében

ÚJDONSÁG - Színezd újra! Akrilkád a szivárvány bármely színében

Egy fürdőszoba kialakítása során a színek ugyanolyan fontos szerepet játszanak, mint a lakás vagy a ház bármely helyiségében. A lehetőségek viszont sokkal korlátozottabbak egy vizes helyiség kialakítása során. Gondoljunk csak bele, hogy mennyi olyan kiegészítő, felszerelés van, melyek gyártása során elsősorban a funkcionalitásé a főszerep, ezután jön csak a design. Ezeknek az elemeknek a gyártási technológiája sok esetben szintén korlátokat szab, elsősorban a színezés tekintetében.

Színes szaniterek

Valós és jogos igény, hogy a csempék, burkolatok színe, színárnyalata harmonizáljon a szaniterekével. Ma már elérhetők kádak és mosdók is többféle színben, azonban az esetek nagy többségében ezek a készen gyártott színes szaniterek csak egy szűk színpalettát fednek le. De mi a helyzet akkor, ha valakinek konkrét elképzelése van arról, hogy milyen színű fürdőkádat szeretne? Van megoldás!  Egyedi gyártási technológiánknak köszönhetően ma már lehetőség van arra is, hogy a kiválasztott akrilkád testet bármilyen színűre fessünk. A hangsúly pedig a BÁRMILYEN színen van.

Bökj rá egy színre, olyan lesz a kádad

Színezési technológiánknak köszönhetően bármely kiválasztott akrilkádat egyedi színben rendelheted meg. A szín ugyanis a kádtest gyártása során kerül egy speciális eljárással a kádtestre. A szín megadására többféle módon van lehetőséged. Megadhatsz egy színkódot, de hozhatsz is nekünk egy mintát és mi tökéletesen ugyanolyanra fogjuk színezni a kádadat. Ez a minta lehet egy csempe, egy járólap, vagy tulajdonképpen bármilyen kiegészítő.

Nem kopik, nem fakul

Színezés esetén azonnal felmerül a tartósság kérdése. Egy fürdőkád felülete viszonylag nagy terhelésnek van kitéve. Nemcsak mechanikusan, hanem kémiailag is, hiszen pont ezen a felületen használunk fertőtlenítő és tisztító szereket. (Az akrilkádak és masszázskádak helyes tisztításáról ITT írtunk). Kádjaink színezésével kapcsolatban azonban nem kell aggódnod a tartósság miatt. Kifejezetten kopásálló és színtartó technológiával dolgozunk, mely nem pereg le, nem repedezik és nem fakul. A kiválasztott szín évek múlva is ugyanolyan élénk vagy éppen pasztell marad. Engedd szabadon a fantáziád, színezd újra a fürdőszobát a csempétől a fürdőkádig!

További információért keress minket a az info@masszazskadak.hu e-mail címen, vagy a +36702816960 telefonszámon. A szolgáltatás ára 110 000 Ft bármely szín és bármely kád esetében.