Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Oxigénterápia az otthonában, a fiatalság tiszta forrása | NANO BUBBLE SYSTEM

2020. 11. 04. 12:19:33
Oxigénterápia az otthonában, a fiatalság tiszta forrása | NANO BUBBLE SYSTEM

Bemutatkozik a forradalmian új és egyedülálló Nano Bubble System, mely jelenleg kizárólag nálunk rendelhető bármely fürdőkádhoz. A nanobuborék technológiának köszönhetően az egyik leghatékonyabb bőrfiatalító és sejtmegújító kezelést kaphatjuk a saját otthonunkban, a saját fürdőkádukban. Olyan wellness élményben lehet részünk otthon, melyhez nem fogható más. Az oxigén és a nanobuborék technológia együtt más kezeléssel össze sem hasonlítható. Az innovatív fejlesztésnek köszönhetően az oxigén csodát tesz bőrével és lelkével egyaránt. 

De mi az nanobuborék? 

A nano bubble, vagyis nanobuborék egy emberi léptékkel szinte elképzelhetetlenül apró buborék. Annyira kicsi, hogy egy mikrobuborékban nagyjából 64 millió nanobuborék fér el. Közeli becslések szerint ötszázszor kisebb, mint egy mikrobuborék. Az ilyen méretű buborék mesterségesen generálható, előnye pedig az, hogy sokkal nagyobb az átviteli hatékonysága, mint nagyobb társaié. Ezáltal valóban a sejtekig képes hatni. A Nano Bubble System pedig egészen különleges módon dúsítja oxigénnel  fürdővizét. Az apró, oxigéndús buborékok tejszerűvé varázsolják a vizet, mely selymes érintésével hatol a bőr alá és látja el friss oxigénnel.

Nano Bubble System

Az egyik leghatékonyabb bőrfiatalító és sejtmegújító kezelés

Mostantól az egyik leghatékonyabb bőrfiatalító kezelésért csak a fürdőszobáig kell mennie. A nanotechnológia segítségével oxigénnel telepumpált fürdővíz hatására az egészt test felfrissül és tökéletesen hidratált lesz. Az oxigén felveszi a harcot a szabadgyökök ellen, serkenti a kollagén termelést melynek szemmel látható fiatalító hatása van a bőrre. Feltölti a ráncokat, halványítja az öregségi foltokat, sejtmegújító, gyulladás gátló hatása pedig nyugtatja a bőrt. Az oxigén hatására a sejtek anyagcseréje felgyorsul, fokozódik az új sejtek termelődése. A kezelés során a levegőbe jutó negatív töltésű oxigén ionok belélegzése serkenti az agy szerotonin, azaz a boldogsághormon termelődését. A Nano Bubble System nemcsak bőrére lesz varázslatos hatással, de lelkét, elméjét is megnyugtatja. 

Szervezetünk az oxigénterápia segítségével képes a sejtszintű megújulásra, feltöltődésre! Egy 20 perces NANO BUBBLE SYSTEM kezelés már szemmel látható eredményt mutat.  Bőre felfrissül, fiatalosabb, simább, puhább lesz! Válassza a ragyogó, feszes, tiszta bőrt és a szellemi felfrissülést bármelyik akril vagy masszázskádhoz kiegészítőnek CSAK NÁLUNK!

 További részletek:

masszazskadak.hu/nanobubblesystem