Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nézz az árak mögé – nem mindig a legdrágább a legjobb!

Nézz az árak mögé – nem mindig a legdrágább a legjobb! A fogyasztói társadalom egyik legelterjedtebb és legáltalánosabb tévhite az, hogy ami drága az jó és minőségi, aminek kedvező az ára, az pedig gyenge és rossz. 

Legyen szó bármilyen termékről, a fogyasztás szinte összes területén megfigyelhetjük ezt a jelenséget. Pedig ha egy kicsit is az árak mögé nézünk, akkor nem nehéz észrevenni, hogy ez a sztereotípia nagyon sok esetben nem igaz.

A masszázskádak és akril kádak piacán is jól érzékelhető árkülönbségek vannak. De mitől lesz egy forgalmazó terméke drága, egy másiké pedig sokkal kedvezőbb árú, mégis kiváló minőségű? Általánosítani nem tudunk és nem is szeretnénk.  Azt viszont egészen pontosan el tudjuk mondani, mi hogyan biztosítjuk a legmagasabb minőségű gyártást, a legmodernebb technológiákkal és emellett miként tudunk kedvező árakat nyújtani vásárlóinknak.

Modern gyártási technológia

Akril kád gyártása során az egyik legfontosabb dolog, hogy egyenletes akril anyagvastagságot biztosítsunk. Mi olyan termoformázó gépeket használunk, amelyek nem egyenletesen melegítik az akril lemezt, hanem kád típusonként eltérő  hőtérkép alapján. Az üvegszál és műgyanta keveréket nem emberi erővel, hanem programozott ipari robottal szórjuk fel, ami minden egyes terméknél megegyező minőséget, és grammra megegyező termék súlyt garantál. Ezekkel a legmodernebb gyártási technológiákkal biztosítjuk a kiváló és tartós minőséget. (ITT összeszedtük mire kell figyelned vásárláskor.) 

A kedvező árak titka

A masszazskadak.hu webáruházban  a garantált kiváló minőség mellett igen kedvező árakat találsz. Hogy lehetséges ez? Egészen egyszerű a magyarázat. Nálunk minden terméket közvetlenül a gyártótól vásárolsz. Nincs viszonteladói teher az áron, sem üzletfenntartási költség. Az értékesítési láncot a lehető legrövidebbre szabtuk, hogy vásárlóinknak a lehetséges legkedvezőbb árat biztosítsuk. Szolgáltatásainkat vásárlóink igényére szabtuk, segítünk a kiválasztásban, az elhelyezésben és akár a beszerelésben is. Minden szükséges kiegészítőt megtalálsz nálunk, legyen szó kényelmi elemekről, mint fejpárna, vagy olyan extra funkciókról mint az ózonos fertőtlenítés. 25 éves szakmai tapasztalatunkkal segítünk biztosan és okosan dönteni, ha kádválasztásra kerül a sor. 

Győződj meg róla Te is, válassz kádjaink közül!

Tartalomhoz tartozó címkék: masszázskád minőség kedvező ár