Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Masszázskádat is vásárolhatsz lakásfelújítási támogatással

Masszázskádat is vásárolhatsz lakásfelújítási támogatással

2021. január 1-jén elindult a kormány otthonfelújítási támogatás programja melynek keretén belül 50 százalékos, legfeljebb 3 millió forintos állami támogatást igényelhetnek a gyermeket nevelők.  Jó tudni, hogy a támogatást masszázskád vagy akrilkád vásárlására, beépítésére is igénybe veheted.

Az anyagköltség és a munkadíj 50-50 százalékban kerül megtérítésre, melyeket számlával kell igazolni. A költségeket utólag téríti meg az állam, de kifejezetten a támogatás mellé igénybe lehet venni egy legfeljebb 3 százalékos éves ügyleti kamatú hitelt, amelybe automatikusan be kell törleszteni a támogatás összegét annak folyósítása után.

 Ki igényelheti az ottfonfelújítási támogatást?

Akik legalább egy gyermeket nevelnek vagy várnak. A gyermek már a várandósság 12. hetétől számít. A gyermek 25 éves koráig kérhető, ha együtt él a családdal. Ha a gyermek megváltozott munkaképességű, akár fogyatékkal él, vagy GYOD-ra jogosítja a szüleit, akkor nem számít az életkor. A támogatást igényelhetik házaspárok, élettársak és azok is, akik egyedül nevelik a gyermeküket, gyermekeiket.

Milyen munkálatokra lehet fordítani az otthonfelújítási támogatást?

A támogatást bármilyen lakásfelújítási munkálatra, beruházásra lehet igényelni, így többek között fürdőszoba felújításra is. Érdemes tehát most egy kicsit nagyobb beruházásban gondolkodni és egy hosszú időre szóló, magas minőségű, igényes és funkcionálisan is kiemelkedő masszázskádat választani, hiszen ha jogosultak vagyunk a támogatásra, most féláron juthatunk hozzá. Masszázskádjainkhoz több olyan kényelmi vagy funkcionális kiegészítőt is választhatsz mint az ózonos fertőtlenítő és ózonterápiás készülék, fényterápia vagy a masszázserő duplázó szelep.

Pár kattintással ellenőrizheted, hogy jogosult vagy -e a támogatásra

Nem kell hosszasan böngészned az internetet, vagy sorban állnod a bankba, ezen az oldalon például pár kattintással megtudod, hogy jogosult vagy – e a támogatásra. Azt is megtudhatod, hogy az önerőt helyettesítő kölcsönnek mekkora lesz a törlesztő részlete. Ezen kívül az oldal a legfontosabb részletekre is kitér, összefoglal mindent, amire az igénylőknek figyelniük kell.

Amennyiben jogosult vagy az állami támogatásra, ne hagyd ki ezt a lehetőséget és vágj bele például egy fürdőszoba felújításba. Ha pedig elérkeztél a masszázskád kiválasztásához és bármilyen kérdésed lenne , keress bennünket bátran! Mindent elmondunk és segítünk a választásban.

info@masszazskadak.hu 

Telefon: +36 70 281 69 60

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: kedvező ár masszázskád támogatás