Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Arany és fekete – izgalmas, új generációs masszázskádak

Arany és fekete – izgalmas, új generációs masszázskádak

A fürdőszoba berendezése, a megfelelő szerelvények és berendezési tárgyak megtalálása bizony nagy kihívás elé állítja nemcsak a lakberendezőket, hanem a tulajdonosokat is. Mit vegyünk elsődleges szempontnak? A funkcionalitást? A megfelelő minőségű műszaki tartalmat? A helykihasználást? A stílust? Számos alapvető tényező, melyek fontossága között ideális esetben egyenlőségjelet tudunk tenni. Hiszen a fürdőszoba megfelelő kiépítése, vízvezeték-és fűtésszerelése éppoly fontosnak kellene, hogy legyen, mint a tér megfelelő kihasználása és a stílus megtalálása.

EXKLUZÍV – CSAK NÁLUNK: Fekete és arany - izgalmas új lehetőségek

A fürdőszobák stílusának megtervezésekor általában nem a szerelvényekkel szoktak variálni a tervezők, belső építészek, hanem a csempékkel, burkolatokkal.  A divat pedig folyamatosan változik, a trendek évről-évre megújulnak. A fürdőszobák berendezésében újra hódítanak a sötét színek, a fekete burkolatok és a klasszikus arany csillogás is visszatért a kedvelt stílusok közé. Ezeket a trendeket pedig mi is igyekszünk követni egyedi és innovatív megoldásokkal. A megszokott fehér akril- króm szerelvény kombinációt most egy új, speciális technológia segítségével felráztuk és újradefiniáltuk, az eredmény pedig több lett, mint káprázatos.  Két új rendelhető extránk segítségével különleges, kifinomult és látványos módon teheted egyedivé, stílusossá és trendivé masszázskádadat.

Gold Brush – minden látható szerelvényt klasszikusan csodás, csillogó arany bevonattal látunk el.

Black Brush – minden látható szerelvény modern, látványosan kontrasztos matt fekete színt kap.

A fekete és arany szerelvények gyártása saját fejlesztésen alapul, jelenleg csak nálunk érhető el!

Air Brush technológia 10 év garanciával

A szerelvények, lefolyók, fúvókák színezése kézzel, pontos és modern Air Brush technológiával készül, melyre 10 év garanciát vállalunk.  Garantáljuk, hogy a szín nem pattog, nem pereg le pár használat után.  A modern technológiának és a gyártási folyamat aprólékos megtervezésének köszönhetően a Gold Brush és Black Brush extrák biztonságosak és megbízhatóak. Egyedül gyönyörködni kell bennük és élvezni a különleges, exkluzív fürdőkád látványát, mely nem köt kompromisszumot, ha stílusról van szó.

A fekete szerelmeseinek a Black Brush extrához csodálatos 3 üléses, kádperemre szerelhető csaptelepet ajánlunk. 

Árak:

Black Brush (fekete szerelvények): 110 000 Ft

Gold Brush(arany szerelvények) : 130 000 Ft

Az arany és fekete szerelvények minden masszázskádhoz rendelhetők a termékoldalon, a kiegészítőknél.